Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Nordic Display AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post innhenter vi eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig

Nordic Display AS
Industriveien 1D, 7072 Heimdal

Epost: post@display.no
Telefon: (+47) 73 82 81 80

Personvernombud

Frank Hogstad
Epost: frank@display.no
Telefon: 915 47 200

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.display.no, når du er i kontakt med salg og support eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjon om deg med andre?

Vår e-handelsplattform er levert av WooCommerce for WordPress og data lagres i deres skytjenester.

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Mailchimp
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Ramberg Transport
Vi sender pakker med Ramberg Transport og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Schenker
Vi sender pakker med Schenker og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Kommunikasjon gjennom e-post og telefon

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og telefonsamtaler rundt ditt kundeforhold. Til eksempel vil vi kunne sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto og lignende. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremt du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslenken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til privacy@gdpr.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Om du ønsker at opplysninger som er registrert om deg blir slettet, vennligst kontakt vårt Personvernombud.