Løsvekt dispensere

Smartere. Tryggere. Grønnere.

Øk innholdet i handlekurven og gjør det attraktivt å velge nettopp din butikk. Hvordan? Gi dine kunder mulighet til å handle miljøbevisst – i løsvekt.

Bærekraftig handel er mer enn en trend i tiden. Det blir mer og mer viktig for en stadig økende kundegruppe. Salg i løsvekt er bra for miljøet, innbyr til faste handlemønstre og gir økt kundelojalitet.

Ansvarlig og bærekraftig handel med løsvekt (pdf)

Løsvekt dispensere er både fysisk og visuelt aktiviserende. De stimulerer impulskjøp og gir anledning til å teste nye produkter i mindre kvanta til en overkommelig pris. Funksjonaliteten er lavterskel og lett å bruke for alle.

Dispenseren monteres og demonteres raskt, og er lett å holde ren. Begrenset direktetilgang til varen ivaretar hygieniske behov og reduserer risiko for allergiske reaksjoner. 

Våre dispensere produseres i Europa av solide og PBA-frie resirkulerte materialer.

Løsvekt bokser med skje

Markedets mest moderne og ergonomiske løsning for salg i løsvekt med skje og klype. Passer til smågodt, kaffe og te, nøtter, kjeks, mel, tørket frukt og mye annet.

Produsert i Europa av 100% resirkulerte og PBA-frie materialer. Lukens automatiske lukkesystem gir minimal eksponering for luft og ferskere produkter.

Størrelser
8L og 11L (15 cm bredde). Du trenger bare skifte en del for å bytte mellom 8 og 11 liters kapasitet. Kan monteres på skinne eller plasseres løst på disk.

Løsvekt dispensere

En bærekraftig og innovativ løsning for salg av matvarer i løs vekt. Trekk lett i håndtaket og la gravitasjonen fylle posen din med ønsket mengde vare fra dispenseren.

Dispenseren kan fylles med nøtter, bønner og linser, pasta, frø og korn, frokostblandinger, aperitiff-snacks, urtete, tørrfor og annet. Et integrert system for flytkontroll lar deg tilpasse dispenseren til ulike varer via tre innstillinger i fronten.

Størrelser
8L og 12L (10 cm bredde)
14L og 21L (15 cm bredde)

Deler og tilbehør

Snakk med oss om dispensere

Vi ser fram til å hjelpe deg.