Om Display

Display leverer deler til butikkinnredning og displaymateriell. Egen produksjon i Trondheim i kombinasjon med import. Vi leverer spesialtilpassede løsninger og har i tillegg en rekke standardprodukter i sortimentet. Display ble etablert i 1994 og er i dag en del av Xmedia AS.

 

Vi har utstyr for fresing (CNC), kapping, vakuumforming, stansing og bøying av plast. Vi har moderne maskinpark for digitalprint i store og små formater, alt fra kataloger til store plater og bannere. Vi har en stor monteringshall og lager i Trondheim.

Xmedia har i tillegg flere virksomhetsområder. Vi produserer og leverer både digitalt og print og velger den løsningen som er den beste for kunden. Alle våre rådgivere har erfaring fra grafisk design, trykk og reklamebyrå. Vi leverer tjenester innen rådgivning og idé, prosjektledelse, grafisk design og webdesign. Xmedia kan i tillegg skilte med egen produksjon og leverer alt av markedsmateriell fra storformat, småformat, print, silketrykk, brodering, butikk- og messeutstyr. Våre produksjonsmedarbeidere har høy kompetanse og lang fartstid i bransjen.

Vi lager 3D-skisser med idé og løsningsforslag til kundene. Vi er med på befaring hos sluttkunde om ønskelig og leverer alt fra idé – prototyp – prøveserier – produksjon – distribusjon og installasjon / montering. Vi kan ta oss av lager og distribusjon, samt oppfølging i butikk etter at varene er levert.

Våre kunder er i hovedsak forhandlere innen bransjene: Butikkinnredning, reklamebyrå og skilt / dekor. Vi har et bevisst forhold til bransjens krav og gjør kontinuerlige evalueringer av oss selv for å etterleve disse. I korte trekk er fokusområdene våre:

  • Pålitelig
  • Raske leveranser
  • Kompetente medarbeidere
  • Nyskapende og kreative løsninger.
  • Å være engasjerte med sterk fokus på oppfølging